Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Carlsberg Nordic Padel Series

26 Jan, kl. 17:00 - 27 Jan, kl. 22:00

Free

Det er efterhånden to måneder siden, at Racket Club Taastrup afviklede Carlsberg Nordic Padel Series Finals 2023, og nu starter karavanen op igen i landets stærkeste turneringsrække, som indledes på fredag og lørdag i de fantastiske omgivelser i KIF Padel Club, Kolding.

Vi spoler tiden frem til på fredag-lørdag, hvor vi i Kolding står med to fyldte og meget stærke rækker. Herrerne starter fredag, og selv om vi mangler nogle markante profiler som f.eks. Marc Møller, Emil Domela, Mads Laudrup og Sofus Enrum, så er der tæt på statsgaranti for en sportsligt stærk og spændende række, hvor semifinalerne, hvis seedningerne holder, hedder Hess/Skajaa mod Lilleøre/Loughlan og Sebber/Manchon mod Okkels/Søgaard.

Trods fraværet af de tredobbelte vindere fra 2023, Mie Skov og Maria Rasmussen, så har kvindernes række vel aldrig set stærkere og mere spændende ud. end den gør på lørdag i Kolding. Gitte Haxen spiller sammen med en dygtig spansk spiller, Mari Carmen Sanchez. Carla Rodriguez Sanchez spiller sammen en dygtig svensk spiller, Linnea Björk. Et svensk toppar, Evelina Hennigor og Tea Hylander har ansøgt om og fået tildelt et wild card, og så har vi førsteseedede Simone Alipieva og Julia Wiese, som tog nogle store skridt frem i 2023-sæsonen.

Det stinker langt væk af toppadel hos både mænd og kvinder i weekenden i KIF, og vi håber, at mange tilskuere finder vej dertil. KIF Padel Club har til huse på Ambolten 2, 6000 Kolding.
Entréen er naturligvis gratis både fredag og lørdag.

Har du ikke mulighed for at komme i hallen, vil der blive streamet via MATCHi TV, hvor de trofaste kommentatorer Daniel Sønderby og Jesper Hougaard er klar til at guide dig igennem weekenden. Vi opdaterer vores sociale medier med et link, så snart vi har fået fingrene i det.

De første kampe spilles fredag kl. 17:00, hvor herrerne lægger ud. Kvinderne kommer først i ilden lørdag kl. 9:30.

Turneringens side på Rankedin, hvor lodtrækning og program er frit tilgængeligt: https://rankedin.com/…/carlsberg-nordic-padel-series-1…/

Organizer

KIF Padel Club

Venue

KIF Padel Club
Ambolten 2
Kolding, 6000 Denmark
+ Google Map
View Venue Website