Sports Aktiviteter

Sport fra flere vinkler

Håndbold (KIF Håndbold)

Danmarks mest vindende herrehåndboldhold og en af Danmarks bedste ungdomsafdelinger. Daglig træning og ligakampe sker i vores Hal 1, bestående af 3 opdelige baner, teleskoptribuner til 5.000 gæster, alt her hos Sydbank Arena.

Basketball (Kolding Knights)

Koldings lokale basketball hold Kolding Knights, de holder til på hjemmebanen, Hal 3, som er en klassisk og solid sportshal, med 4 basketball baner her hos Sydbank Arena.

Padel (KIF Padel Club)

Danmarks største padel forening og Syddanmarks naturlige centrum for verdens hurtigst voksende sport. Sydbank Arena tilbyder 8 indendørsbaner og 1 udendørs opvisningsbane.

Karate (Kaizen Karate Do)

Kaizen Karate Do er en stor aktiv kampsportsklub som træner i stilarten Itosu Ryu. Træning og konkurrence stævner bliver afholdt i Multisalen, hos Sydbank Arena.

Tennis (KIF Tennis)

KIF Tennis har unge som erfarne, i topform til at hæve tennis til et nyt niveau i Kolding. Med deres hjemmebane som består af 2 grusbaner og 2 kunstofbaner her hos Sydbank Arena.

Bowling (BK Trekanten)

Bowling Klubben Trekanten er både Kolding og en af Danmarks største bowlingklubber. Deres hjemmebane består af 10 bowlingbaner i Kolding Bowlinghal, hos Sydbank Arena.

Bowls (KIF Bowls)

Spillets oprindelse fra De britiske øer, Bowls, er blevet meget populært og er i kontinuerlig udvikling i Danmark. Som den eneste klub i Danmark, så har KIF Bowls deres udendørs baner med internationale mål hos Sydbank Arena.

Brydning (KIF Brydning)

KIF Brydning er den ældste brydeklub i Danmark. Med deres mange års erfaring og oplæring i bryde sportens kunst, har de fået huset sig på 2. sal i den store brydesal hos Sydbank Arena.

Gymnastik (KIF Gymnastik & Spring)

KIF Gymnastik og Spring bestræber sig på at skabe og stimulere interesse for gymnastisk og spring af enhver art, fra de unge til de ældre. Deres daglige træning er i Hal 2, med nedsænket trampoliner, madrasser og løsskumsgrav – alt her hos Sydbank Arena.